2016-2020 van de de Steenkoolgasvorming van China zal de de Marktcapaciteit 173 in Totaal zijn, zijn 16% van hen Steenkool aan Olefins

October 14, 2015

ASIACHEM: 2016-2020 van de de Steenkoolgasvorming van China zal de de Marktcapaciteit 173 in Totaal zijn, zijn 16% van hen Steenkool aan Olefins

 

2015-10-12

 

Sinds 2015, is de internationale olieprijs de waaier van $ 50-60/bbl ingegaan, heeft lid van het Europese Parlement van China onderzoek en goedkeuring van de projecten van het steenkoolchemische product verscherpt, en de industrie van het steenkoolchemische product ziet de dubbele druk van economie en milieubescherming onder ogen. Onder deze achtergrond, vertragen de projecten van het steenkoolchemische product in China het tempo, maar houden niet op. Het steenkoolchemische product behandelt zes belangrijke gebieden – de steenkool aan vloeistoffen, de steenkool aan methanol/olefins, de steenkool aan aardgas, de steenkool aan grote schaalammoniak, de steenkool aan ethyleenglycol en de steenkool aan waterstof, en een groot aantal projecten van het steenkoolchemische product zullen de bouw beëindigen en zullen opgedragen worden in 2016-2020.

 

Het onderzoek van ASIACHEM toont aan dat, onder de achtergrond van internationale olieprijs van $ 50/bbl, het project van het de steenkoolchemische product van China 2016-2020 zal toevoegen onlangs efficiënte syngas (CO+H2) hoeveelheid 57 Mn m3/h, onder, efficiënt syngasbedrag voor projecten inbouwde die gasvormingstechnologie zullen zijn 28 die Mn m3/h hebben ondertekend, van 49.1% rekenschap geeft; terwijl efficiënte syngas voor projecten bedragen die niet hebben ondertekend zal de gasvormingstechnologie 29 die Mn m3/h zijn, van 50.1% rekenschap geeft.

 

Het gebruiken van de verpulverde steenkoolvergasser van 3000t/d-steenkoolproductie aangezien de benchmark, van de de steenkoolgasvorming van China van 2016-2020 de capaciteit van de de technologie potentiële markt die door ASIACHEM wordt berekend 173 vergassers in totaal zal zijn zal, ondertussen de overeenkomstige 90000 Nm3/h-capaciteit van de zuurstofasu markt 167 in totaal zijn. De 2016-2020 van de de steenkoolgasvorming van China potentiële marktaandelen wordt getoond binnen cijfer blies.

 

 

 

2016-2020 van de de steenkoolgasvorming van China hebben de potentiële marktaandelen volgende eigenschappen:

Ø wegens reusachtig volume van enig project en groot syngasvereiste, steenkool aan de synthetische rekeningen van aardgas(sng) voor het grootste aandeel voor de potentiële markt van de steenkoolgasvorming.

Ø onlangs toegevoegd is de zuivere steenkool aan methanolprojecten vrij minder, behoren het grootste deel van steenkool aan methanoleenheden tot het supplementaire materiaal van steenkool aan olefins geïntegreerd project. De steenkool aan olefins vertegenwoordigt 16% van van de de steenkoolgasvorming van 2016-2020 de potentiële markt.

Ø hoewel het aantal steenkool aan de projecten van de ethyleenglycol vrij meer is, is de syngaseis ten aanzien van enig project klein, vertegenwoordigt de steenkool aan ethyleenglycol 6% van van de de steenkoolgasvorming van 2016-2020 de potentiële markt.

Ø wegens de ononderbroken daling van internationale olieprijs en de prijs verminder verwachting van het aardgas van China, of steenkool aan waterstof goedkeurt of het aardgas aan waterstof in de projecten onlangs van de de bouw raffinage-chemische integratie in de toekomst nog de grote onzekerheid heeft.

 

 

 

Het is opmerkend de moeite waard dat de toekomstige ontwikkeling van internationale olieprijs een grote invloed op de marktruimte van de steenkoolgasvorming van 2016-2020 en ASU zal hebben. Als de internationale olieprijs aan ongeveer $ 80/bbl kon terugkaatsen, zal China in de bouw van een aanzienlijk aantal projecten van het steenkoolchemische product naast de bovengenoemde voorspelling zetten, en de de marktruimte zal van de steenkoolgasvorming wezenlijk stijgen. Terwijl als de internationale olieprijs altijd is $ 50/bbl blies, zal het enthousiasme van de gasvorming onlangs van de de bouwsteenkool zeer verminderd worden.

 

De 7de Steenkool aan Olefins Conferentie zal gezamenlijk georganiseerd worden door ASIACHEM en het Comité van het Steenkoolchemische product van de Chinese Chemische Maatschappij op Nov.10-12 2015 in Ji'nan, Shandong, China. De aanstaande conferentie zal de ontwikkeling van olefins de tendensen van de grondstofdiversificatie, CTO beleid en de industrie planning, updates van CTO projecten op grote schaal en bijproductengebruik op de toegevoegde waarde, CTO onderzoeken de commerciële demonstratieprojectenupdate, CTO installaties en optimalisering, evenals aardgas (of schaliegas) – methanol bevordert – olefins waardeketen.