Leef Milieubeschermingseisen, Chemische de Productietechnologie van de Bedrijven slecht Behoefte Schonere Bevordering na

October 14, 2015

ASIACHEM: Leef Milieubeschermingseisen, Chemische de Productietechnologie van de Bedrijven slecht Behoefte Schonere Bevordering na

 

ASIACHEM korte commentaar: sinds 30 jaar van hervorming en het openstellen, hebben de chemische producten van korte levering aan structurele overcapaciteit doortrokken. De chemische productie moet ook zich van uitgebreide, lage richting op de toegevoegde waarde ontwikkelen om te zuiveren, richting met hoge toegevoegde waarde. Onder de achtergrond van milieu nieuwe overeenkomst en lifelong verantwoordingsplicht van milieuverantwoordelijkheid, moeten de chemische bedrijven slecht schonere productietechnologie bevordering, te zijn in een onaantastbare positie in een nieuwe ronde van voltooiing uitvoeren.

 

In Sep 2015, een aangesloten blootgestelde eenheid van lid van het Europese Parlement, dat een rapport van de echt-naambrief is ontvangen om de hoeveelheid op lange termijn, enorme onwettig stortplaats gevaarlijk afval door Jiangsu Yangnong Chemisch Groep Co., Ltd en Agrochemisch Co. van Jiangsu Changqing, Ltd te melden, grondwater en drinkwaterbron ernstig te verontreinigen.

 

zei dat deze gebeurtenis een grote storing in Jingjiang-Stad heeft veroorzaakt, Jiangsu-was de Provincie, rapportmaterialen fundamenteel waar, en de Milieubescherming van Jiangsu Jingjiang heeft het Agentschap (EPA) opstelling een kordon om het sluiten van unsuspecting publiek te vermijden. Jiangsu Jingjiang EPA heeft de steekproef naar bevoegde dienst voor het testen verzonden. Op 11 Sep 2015, gebaseerd bij het testen van resultaten, is EPA overgebracht naar openbare veiligheidsorgaan volgens relevante nationale regelgevingen.

 

Het Yangnongchemische product bezit de grootste schaal, volledigste pyrethroid industriële ketting in China, met producttoepassing die twee terreinen van landbouwgebruik en hygiëne behandelt, en vormt productgroep van drie belangrijke reeksen en meer dan 30 verscheidenheden, onder, het marktaandeel van hygiënisch insecticide in China geeft van 70% rekenschap. Is Agrochemisch Co. van Jiangsuchangqing, Ltd dat in 1970 wordt opgericht, een staat aangewezen het bedrijf van de pesticideproductie, hoofdzakelijk opbrengs synthetische insecticide en pesticidetussenpersoon, met hoofdproducten van herbicide, fungicide, insecticide, enz.

 

Bovendien, op 25 Sep 2015, Huaxin-Internationaal aangekondigd dat het bedoelt de gehele agrochemische zaken en landbouwhandelszaken aan controlerende aandeelhouder van Guangdong Huaxin, met het transactiebedrag 1.983 miljard van CNY te verkopen. Het doel van deze handel is bedrijfstransformatie van Huaxin te bevorderen Internationaal door het ontdoen van van originele agrochemische zaken, zal het bedrijf onzekerheid van de prestatiesgroei van originele zaken elimineren die door factoren zoals prijsschommeling wordt veroorzaakt, milieubescherming, en ondertussen, kan het bedrijf de fondsen snel terugkeren om financiële steun voor transformatie in energie, financiën en andere ondernemingen te verlenen, die voor het bevorderen van bedrijfstransformatie voordelig zijn, centraliserend middelen om energie, financiën en andere zaken te ontwikkelen.

 

om de geavanceerde petrochemische transformatie van bedrijven en bevordering evenals technische innovatie te bevorderen, Alkylate China Technologie & zal de Marktconferentie 2015 in Nov.12-13 2015 in Jinan worden gehouden, Shandong-alkylate de Provincie, om milieuvriendelijk opvallend te bespreken productietechnologieën. Bovendien, de Polycarbonaattechnologieën & de Marktconferentie 2015 zullen in Dec.16-17 2015 in Shanghai worden gehouden, om de innovatie en de toepassing van de technologie van het niet-fosgeenpolycarbonaat opvallend te bespreken.

 

ASIACHEM gelooft dat sinds 30 jaar van hervorming en het openstellen, de petrochemische en chemische producten van korte levering aan structurele overcapaciteit hebben doortrokken. De chemische productie moet ook zich van uitgebreide, lage richting op de toegevoegde waarde ontwikkelen om te zuiveren, richting met hoge toegevoegde waarde. Onder de achtergrond van milieu nieuwe overeenkomst en lifelong verantwoordingsplicht van milieuverantwoordelijkheid, moeten de chemische bedrijven slecht schonere productietechnologie bevordering, te zijn in een onaantastbare positie in een nieuwe ronde van voltooiing uitvoeren.